Gündem

Dünya Üzerindeki Ateist Sayısı 1.5 Milyara Yaklaştı

 İngiliz Dailymail gazetesinin haberine göre dünya üzerindeki ateist sayısı 1.5 milyara yaklaşmış durumda. Komünizmin en yaygın olduğu 1900’lü yıllar boyunca ateizm bu denli yaygın olmamıştı.

Hristiyanlıktan Sonra Dünya Üzerindeki En Büyük Topluluk Ateistler

Gazetenin haberine göre dünya üzerinde hristiyanlıktan sonraki en büyük topluluk ateist topluluğu, herhangi bir dine ya da yaratıcı inancına sahip olmayan ateistler. Evrim teorisini benimseyen bir topluluk. İslam dinine insanların son zamanlarda yönelmemesinin tek nedeni olarak ortadoğu ve arap ülkelerinde yaşanılan iç karışıklık ve terörist faaliyetler olarak görülüyor.


İslam Karşıtlığı Her Geçen Gün Artıyor ( En Büyük Sebep Terörist Gruplar)

Hristiyanlık ya da bir başka dine inanan insanların büyük bir çoğunluğu islam dinini sadece terör faaliyetleri yüzünden tercih etmediklerini dile getiriyor. Yapılan araştırmalara göre İslamafobi dünya üzerinde günden güne yaygınlaşıyor.

Yakın Zamanda İnanmayan İnsan Sayısı 1.5 Milyarı Geçecek

En büyük örneklerinden birisi Amerika Birleşik Devletleri Başkan adayı Donald Trump’un “müslümanları ülkeye almamalıyız” teklifi olarak gösteriliyor. Araştırmalara göre söz konusu olaylar zincirinin devamı halinde dünya üzerindeki ateist sayısının kısa zaman içerisinde 1.5 Milyarı da geçmesi mümkün görülüyor. 


Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. bence 3 milyar ateist var belkıde daha fazla ama bu insanlardan gizlenıyor özellıklede müslüman kanallar gizliyor asıl gerçeklerı..