Gündem

Düzce'de Askeri Araç Kaza Yaptı! Yaralı Askerler Var

Düzce’de ölümlü bir trafik kazasına doğru hareket etmekte olan askeri aracın devrildiği bilgisi geldi. 

Bölgeden edinilen ilk bilgilerde, Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait askeri araç, Kırık köyü bölgesinde yaşanan olaya doğru ilerlerken henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. Meydana gelen kazada biri rütbeli olmak üzere 4 asker yaralandı. 

4 ASKER YARALANDI

Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı askerin aracın geçirdiği kaza sonrası askerler bölgede bulunan vatandaşların yardımıyla Yığılca-Düzce karayoluna çıkarıldılar. Buraya gelen sağlık ekipleri tarafından ilk tedavileri yapılan yaralı askerler Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamalarda ise yaralı askerlerin hayati tehlikesi olmadığı ve durumlarının iyi olduğu yönünde. 

Düzce Valisi Zülkif Dağlı meydana gelen kaza sonrası bazı açıklamalarda bulundu.  Vali Dağlı konuya dair açıklamasında, Jandarma ekiplerinin kullandığı aracın, ilçedeki ormanlık alanda şarampole devrildiğini ve aracın şans eseri uçuruma yuvarlanmak üzere iken bir ağaca çarparak durduğunu söyledi. “Askerlerimiz büyük bir şans eseri, kazayı ufak yaralarla atlattılar. Her iki hastanemizde ziyaretlerini yaptım. Askerlerimizin durumu çok şükür iyi ve hayati tehlikeleri bulunmuyor. Geçmiş olsun diyorum. İnşallah bir daha böyle talihsiz olaylar yaşamayız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA