Gündem

Ekmek Zammına İlişkin MHP Lideri Bahçeli'den Yeni Açıklama

Ekmek zammı hakkında Ticaret Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve ekmek fiyatlarının artmayacağı ifade edildi.

DEVLET BAHÇELİ’DEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Ticaret Bakanlığının açıklamalarına ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarında Bakanlığın açıklamasını memnuniyet verici bir gelişme olduğunu ifade etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli konu hakkındaki açıklamalarında “Biliyorsunuz başlattığımız askıda ekmek projesi yaygınlaşmaya başladı. Milli ve sosyal dayanışmanın tezahürü olan bu projeyle varlıklı aileler yoksul kardeşlerimize, vatandaşlarımıza el uzatıyor, hatırlıyor, yardımlaşmanın erdemini gösteriyorlar. Askıda ekmek sosyal bir kurumdur. Türk toplumculuk anlayışının bir eseridir. İnanıyorum ki, ‘askıda ekmek’ projesi tüm yurt sathında karşılık bulacak vatandaşlarımız tarafından sahiplenilecektir. Bir elin verdiğini diğer el elbette görmeyecektir. Muhtaç kardeşlerimizin karnı doyacaktır” ifadelerine yer verdi.

EKMEK FİYATLARINDA ARTIŞ OLMAYACAK

Türkiye Fırıncılar Federasyonunun ekmek fiyatlarına yüzde 15’lik zammı öngören açıklaması üzerine bugün Ticaret Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Türkiye Fırıncılar Federasyonunun ne ülke genelinde ne de herhangi bir il için tek başına ekmek fiyatı belirleme yetkisinin bulunmadığı belirtildi. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA