Gündem

Ekonomi Bakanlığı Taşerona Kadro Sınav Tarihi ve Yeri Bilgisi Yayımlandı

Ekonomi Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda taşerona kadro sınavının tarihi ve yeri belirtildi. Buna göre Ekonomi Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Söz konusu sınav 19 Mart 2018 ile 20 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Söz konusu sınav hakkındaki detaylar şöyle:

DUYURUNUN DETAYLARI

Sınav Tarihleri: 19-20 Mart 2018

Sınav Yeri: 26. Kat 1.nolu Eğitim Salonu (Bakanlığımız Merkez Binası)

Sınav Usulü: Sınav sözlü olarak gerçekleştirilecektir.

Bakanlığımız Tespit Komisyonunca başvurusu kabul edilen ve sınava girmeye hak kazanan adaylar sözlü sınava, aşağıdaki bağlantıda yer alan gün ve oturumlarda, belirtilen sıra numarasına göre kimlik belgesi ibraz etmeleri suretiyle alınacaklardır.

Sınav Sonuçlarının İlanı ve İtiraz: Sınavda başarılı ve başarısız olanlar Kurumumuz internet adresinde ilan edilecektir. İlan tebligat yerine geçecek olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Sınavda başarılı olamayanlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 4 iş günü içerisinde gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına itirazda bulunabilir. İtirazlar Sınav Kurulunca 5 iş günü içerisinde değerlendirilerek karara bağlanacak ve sonuç ilgiliye yazılı olarak tebliğ edilecektir.