Gündem

Emine Bulut Cinayeti Son Dakika Gelişmesi! Emine Bulut Cinayetini Videoya Çeken Kişi Gözaltına Alındı

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eski eşi Fedai Baran tarafından öldürülen 38 yaşındaki Emine Bulut’a ait cinayet görüntülerini çeken ve sosyal medyada paylaşan 19 yaşındaki B.Y gözaltına alındı.

İFADELERİ ALINDI

Gözaltına alınan B.Y ise emniyette alınan ilk ifadesinde, videoyu sadece arkadaşı 22 yaşındaki M.A. ile paylaştığını söyledi.

M.A’nın da videoyu izledikten hemen sonra sildiğini söylediği belirtildi.

B.Y. ve M.A. hakkında, “soruşturma ve kovuşturma işlemleri sırasındaki ses ve görüntüleri yetkisiz kayda alma veya nakletme” suçundan işlem yapıldı.

Diğer yandan gözaltındaki B.Y’nin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği açıklandı.

YAŞANAN OLAY

43 yaşındaki Fedai Baran 18 Ağustos Pazar günü Menderes Caddesi’nde bulunan bir lokantada eski eşi Emine Bulut’u 10 yaşındaki kız çocuğunun gözleri önünde boğazından bıçaklamıştı.

Yaralı Emine Bulut, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmişti. Olay yerinden kaçan Fedai Baran ise Bahşılı ilçesi girişinde polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.

Bir Yorum

  1. Biri 19 diğer 22 yaşında olan B.Y. ve M.A. hakkında, “soruşturma ve kovuşturma işlemleri sırasındaki ses ve görüntüleri yetkisiz kayda alma veya nakletme” suçundan işlem yapıldı, diyor haber.
    Anlayamadım. Bu gençlerin biri soruşturma ve kovuşturma işlemi varken mi olayı kayda almışlar?