Gündem

En Güzel ve Anlamlı Cuma Mesajları , Kısa Cuma Günü Mesajları

Sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel cuma mesajları. İşte Ramazan ayına özel hazırladığımız en güzel cuma günü mesajları.

İki hayatıda yok eden küfr-ü mutlaktan kurtarmak, bu zamanda pek çok mühimdir. Bir parça zorluk olsa da, şevk ve şükür ve sabırla karşılamalı. Hayırlı ve bereketli Cumalar.


Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı ve Mutlu Cumalar.

Beşerin bu kainata gönderilmesinin  hikmeti ve gayesi, Halk-ı Kainatı tanımak ve ona iman edip ibadet etmektir. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine, bizi sevdiğin kullar arasına kat, bizleri çok sabreden, çok şükreden kullarından eyle. Seni çok yad edelim ömrümüz sevdiğin ve razı olacağın işlerle (amellerle) devam etsin. Sıhhat ve afiyeti daim eyle. Sevdiklerimizi bize bağışla. Amin! Cumanız Mübarek olsun.

Allah’ım nefsimize CELALİYLE, kalbimize CEMALİYLE, hayatımıza HİKMETİYLE, kusurlarımıza RAHMETİYLE, mahşerde MUHAMMED’İYLE yardım etsin İnşallah. Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım Ezanla uyanan Abdestle kendine gelen Namazla huzura varıp Secde ile yaklaşan, Dua ile kulluğunu anlayan mü’min kullarından olmayı nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

‘O Allah ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah’a şirk koşmayın. (Bakara -22.)’ Hayırlı Cumalar.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Hayırlı Cumalar.

Bizde Kamupersoneli.net ailesi alarak hayırlı cumalar dileriz.

Kamupersoneli.net  | Ankara