Gündem

Erdoğan: 30 Yeni Büyükşehir Belediyesi Kurulacak !

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe’de Ak Parti Milletvekilleri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Üç kez görüşme yaptık. Rusya’nın Türk askerlerine yapılan saldırı ile ilgili olarak hiç bir ilgilerinin olmadığını belirtti. İki ülkenin Suriye’de insani yatırımlar yapması konusunda konuştuk. Rusya ile beraber hastane okul gibi ortak çalışmalar yapacağız. Putin zaten saldırıları Rejim üstlendi.

Büyükşehir Sayısı 50 – 60’ı Bulacak 


Recep Tayyip Erdoğan’a Milletvekilleri büyükşehir kapsamında olmayan illere hizmetlerin götürülmesinde sıkıntı yaşandığı ve farklı imar proje kararlarının alındığını belirttiler. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sorunu bizlerde tespit ettik. Konu ile ilgili olarak yeni bir düzenleme yapacağız.  Büyükşehir olmak için gereken nüfus sayısını düşürülecek. Bu bağlamda Büyükşehir sayısı 50 – 60’ı bulacak. Merkez Büyükşehir Belediyeleri güçlendirilecek. FETÖ ile mücadelemiz devam ediyor. Mağdur olanlardan şikayetler alıyoruz. Ancak bu mağduriyetlerin olması mücadelemize zarar vermemeli. Başarılı olsalardı tüm milletimiz mağdur olacaktı dedi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA