Gündem

Erdoğan: "Ezanlarımızı susturamayacaksınız, Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz"

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumakta, bu ülkenin kendi iradesiyle yönetilmesini sağlamakta kararlıyız. Bırakalım da Suriye’nin yönetilmesine, Suriye halkı karar versin. Kiminle yönetileceğine Suriye Halkı karar versin, Dışardan birileri değil. Ama buna dahi tahammül edemiyorlar.

TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNİ ÜZERİMİZE SALANLAR

PKK’sından, YPG’sine, DAEŞ’inden,  FETÖ’süne kadar, Tüm terör örgütlerini üzerimize salanlar. Artık bu oyunun deşifre olduğunu görmelidirler. 15 Temmuz darbe girişimi bölücü örgütün eylemleri, Gaziantep saldırısı da dahil olmak üzere son dönemde yoğunlaşan terör saldırılarına verilecek cevabı her fırsatta tekrarlıyoruz. Burada tekraren ifade ediyorum !  

BAŞARAMAYACAKSINIZ!

Başaramayacaksınız, Milletimizi Bölemeyeceksiniz,  Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, Vatanımızı parçalayamayacaksınız, Devletimizi yıkamayacaksınız,  Ezanlarımızı susturamayacaksınız, Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız.” dedi. Erdoğan’ın konuşması alkışlar ve sloganlarla ara ara bölünürken, Erdoğan: ” 1000 Yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz.  Onun için ne diyoruz tek millet diyoruz, tek bayrak diyoruz, tek vatan diyoruz, tek devlet diyoruz !  Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Tam aksine her saldırıda biz bira daha güçleniyoruz. Derici dabbağ var ya, deriye vurdukça deri hem güçlenir hem güzelleşir. Tam tersine biz bir oluyoruz, diri oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz.” dedi.
 

Bir Yorum

  1. sayın cumhur başkanım tabiki ezanları susturmaya kimsenin gücü yetmez tabiki bu ülkeye kimse diz çöktüremez.ama artık biz gariban taşeronlarıda görün artık verin şu kadroyu