Gündem

Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır, yakında işi bitirilecektir diyen Alparslan Kuytul: Cumhurbaşkanı’nı tuzağa düşürdüler!

YKS sınavlarının yapılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın youtube üzerinden yaptığı canlı yayına çok sayıda dislike gelmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN’IN KALEMİ KIRILMIŞTIR DEMİŞTİ

FETÖ’cü alçak hainler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde, “Erdoğan’ın kalemi kırılmıştır, yakında işi bitirilecektir” ifadelerini kullanan Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medya üzerinden program yaptıranların böyle bir tepkiyle karşılaşılacağını bilmesine rağmen yine de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a o programı yaptırarak kendisinin bu şekilde tuzağa düşürüldüğünü ifade ederek, “Üniversiteye hazırlanan bütün gençler, sınavların ertelenmesinden rahatsızdı. Cumhurbaşkanı gençleri kazanırım düşüncesiyle bu programı kabul etti ancak onu bu programa sevk edenler bu tepkilerin geleceğini biliyordu. Kanaatimce tuzağa düşürdüler” dedi.

DİKTATÖRLÜK KURULUYOR

Çeşitli bahanelerle insanları tahakküm altına almak isteyen bir yapı olduğunu  belirtekn Kuytul, “15 Temmuz deniliyor, diktatörlük kuruluyor, virüs deniliyor yine diktatörlük kuruluyor, camiler bile yasaklanıyor. Şimdi ne değişti? Mesela virüs bitti mi? Bugün Cuma namazına gittik, kıldık da 4 ay evvel niye gidemedik? Yine mesafeli dursaydık. Virüs bahane edilerek baskı kuruluyor ve herkes itaate alıştırılıyor. ‘Virüs’ deniliyor sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Şimdi de birisi terbiyesizlik yaptı, deniyor ‘Twitter’ın kökünü kurutalım, YouTube kaldıralım’ deniliyor. Bir şey yapılacaksa, insanlar susturulacaksa sürekli bir olay bahane edilerek yapılıyor artık insanların bunu anlaması lazım”  şeklinde konuştu.

Ayrıca Kuytul’un açıklamalarının devamı şöyle:

Şimdi Cumhurbaşkanının kızına böyle bir terbiyesizlik nerden çıktı? Besbelli ki bu iş bir proje… Onun kökünü bulsunlar. Gerçekten ona bu talimatı kim verdi? Her şey ortaya çıkar. Bu kararın verilmesini isteyenler, YouTube’un Twitter’ın kapanmasını isteyenler, bu terbiyesizliği yaptılar ya da yaptırdılar. Ondan sonra bu kararın alınmasını sağlayacaklar ama ben bunun mümkün olacağını sanmıyorum. O zaman insanlar Avrupa üzerinden girecektir. Başka yollar bulunacaktır ve insanlar nefret etmeye başlayacaktır. “Yeter artık sizin yaptığınız” diyenler çoğalacaktır. Ve her gün daha da fazla oy kaybına uğrayacaklardır. Ben bununla bir yere varılacağını sanmıyorum.