Gündem

Erken Seçim Kararı Binlerce Kişinin Tatil Planlarını Değiştirdi

Bilindiği gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısında bir açıklama yaptı. MHP Lideri Bahçeli yaptığı açıklamalarında erken seçim çağrısında bulunmuştu. 

MHP Lideri Bahçeli konu ile ilgili açıklamalarında erken seçimin 26 Ağustos tarihinde yapılmasını istedi. Bunun ardından siyasiler arasında görüş alışverişleri başladı. 

Tüm bunların ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı ve bu konu hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir görüşme yapacağını ifade etmişti. 

ERKEN SEÇİM 24 HAZİRAN’DA OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bahsettiği görüşme dün gerçekleşti ve liderler konu ile ilgili olarak 30 dakika görüştü. Görüşmenin sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir basın toplantısı düzenledi ve erken seçimin Türkiye için daha iyi olacağına karar verdiklerini erken seçimin de 24 Haziran 2018 tarihinde olacağını ifade etti. 

Ancak 24 Haziran 2018 YKS tarihine denk geliyordu. Bu bağlamda YÖK tarafından bir açıklama yapıldı ve YKS tarihi değiştirildi. Yapılan değişikliklere göre YKS 1 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. 

BİNLERCE KİŞİ TATİL PLANINI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDI

Aldığımız geri bildirimlerde bazı vatandaşlar meydana gelen bu durumdan dolayı tatil planlarını değiştirmek zorunda kaldıklarını belirttiler. YKS tarihinin ertelenmesi 24 Haziran’da sınava girip tatile çıkacak olan vatandaşların planlarını değiştirdi. Çocukları lise çağına gelmiş ve YKS’ye girecek olan vatandaşlar 24 Haziran’da oylarını kullanacak ve 1 Temmuz’a kadar çocuklarının sınava girmesini bekleyecek. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

NOT: Yasal hakkımız saklı kalmak koşuluyla , Aktif link dahi verilse hiçbir ortamda kullanılamaz.