Gündem

Eşi koronavirüse yakalanan adam polisleri alarma geçirdi! Akılalmaz olay sonrası herkes şok oldu

Bolu’da Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nde işlerini yapmak için gelen bir kişi işlerini yaptıramayınca vatandaşları ve çalışanları paniğe soktu.

SİZE KORONAVİRÜS HEDİYE GETİRDİM

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nde bir kişi bazı işleri için geldiği Nüfus Müdürlüğü’nde işini halledemeyince, “Eşim koronavirüslü size de koronavirüs hediye getirdim” diye bağırmaya başladı.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİNE İHBAR EDİLDİ

Kişinin bağırması üzerine vatandaşlar polislere ve sağlık görevlilerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kişi gözaltına alınırken, koronavirüs testi yapılmak üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Eşi koronavirüse yakalanan adam polisleri alarma geçirdi! Akılalmaz olay sonrası herkes şok oldu

DEZENFEKTE ÇALIŞMA SONRASINDA ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİLER

Vatandaşları ve çalışanların paniğe kapılmasına neden olan kişinin eşinin koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenilmesinin ardından bina kısa sürede boşaltıldı. Binanın bütün camları açılarak içeride yaklaşık 3 saat boyunca dezenfekte çalışması yapıldı. Nüfus Müdürlüğü personeli de çalışmaların bitmesini dışarıda bekledi. Çalışmalar bitince personel yeniden binaya girip işine devam etti.