Gündem

Eşini Odunla Döverek Öldürdüğü İddia Edilen Kadın Tutuklandı

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evinin önünde ölü bulunan eşini kafasına odunla vurarak öldürdüğü iddia edilen kadın ile iki oğlu ve gelini gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, Ereğli ilçesine bağlı Alacabük köyünde ikamet eden Muhammet K. (63), önceki akşam evinin tuvaletinde ölü bulundu.

Savcılık ve jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, yaşlı adamın başına aldığı darbe nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla ilgili adamın eşi H.K, oğulları R.K ve E.K ile gelini M.K jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

H.K, jandarmadaki ifadesinde, iki katlı evlerinin birinci katında oğulları ve gelinleri ile yaşadığını, ayrı yaşadığı eşinin ise ikinci katta tek başına kaldığını, olay günü yaşadığı tartışmanın ardından tuvalette su musluğu değiştiren eşinin kafasına odunla defalarca vurduğunu itiraf etti. 

İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından kadın, oğulları ve gelini adliyeye sevk edildi. H.K’nin araçtan adliyeye girişi sırasında yürümekte zorlandığı görüldü.

Öte yandan İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Aldığı darbe sonucu Muhammet K’nin kasten öldürüldüğü anlaşılmıştır. Yapılan araştırmalar sonucu olayda kullanılan suç aleti sopa, evin bahçesinde üzeri kanlı bir şekilde şüpheli tarafından gizlendiği yerden bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Aynı gün alınan ifadelerde maktul Muhammet K’nin eşi H.K tarafından 50 santim uzunluğundaki odun parçası ile kafasına vurmak suretiyle öldürdüğünü itiraf ettiği, ilk gün düşme sonucu öldüğü izlenimi yaratmak için cesedin 4 saat boyunca üst katta eşi tarafından bekletildiği anlaşılmıştır.” denildi.

AA
Kamupersoneli.net