Gündem

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Oğlu Hayatını Kaybetti

Eski başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.

Eski başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Beykoz’daki evinde ölü bulundu.

Silahla Vurulmuş Olarak Bulundu

Mehmet Yavuz Yılmaz’ın silahla vurulmuş halde bulunmasının üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından, eski başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın Beykoz Konakları’ndaki evinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlunun ölümü üzerine çıkan iddialara göre, ailesi yurtdışında olan Yavuz Yılmaz eve yalnız kalıyordu. Elde edilen bilgilere göre, sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları’ndaki evin kapısını çaldı fakat açan kimsenin olmadığı belirtildi. Bunun ardından koruma polisler Yavuz Yılmaz’a telefonla da ulaşamayınca çilingir çağırdı. 

Açılan kapının ardından içeri giren polisler Yavuz Yılmaz’ı kanlar içerisinde buldu ve Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşılınca Emniyet’e haber verildi.

İntihar Etti

Olay yerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi. Çalışmalar hala sürüyor.

Sözcü’nün haberine göre, Mesut Yılmaz, oğlunun acı haberini ziyaret için gittiği ABD’de aldı. Bunun üzerine Türkiye’ye dönmek için yola çıktığı öğrenilen Mesut Yılmaz’ın akşam saatlerinde İstanbul’da olacağı belirtildi.

Eğitiminin Ardından Hemen Yurda Döndü

Yavuz Yılmaz üniversite hayatını ABD’de tamamladı. Bunun ardından Türkiye’ye dönen Yavuz Yılmaz, Coca Cola’nın dağıtımını almıştı. İnşaat işleriyle de ilgilenen Yavuz Yılmaz son olarak kardeşi Hasan Yılmaz ile Nişantaşı’nda açtığı Çin lokantası ile dikkatleri çekmişti.

Yavuz Yılmaz kardeşi ile birlikte bir yatırım şirketine de sahipti. Yavuz Yılmaz ve kardeşi Emir Hasan Yılmaz, bir dönem İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işini de gerçekleştirmişti.

Mesut Yılmaz Kimdir?

Anavatan Partisi Eski Genel Başkanı ve Rize Milletvekili Mesut Yılmaz, 15 Haziran 1991 tarihinde yapılan Anavatan Partisi Büyük Kongresi’nde Genel Başkanlığa seçildi. Kurduğu hükümet 5 Temmuz 1991 günü TBMM Genel Kurulu’nda güvenoyu alarak, 20 Ekim 1991 günü yapılan genel seçimlerden sonra Ana Muhalefet Partisi lideri olarak çalışmalarına devam etti.

Mesut Yılmaz, partisinin 3 Kasım 2002 seçimlerinde aldığı oy oranı yüzünden görevinden istifa etti. 

Yavuz Yılmaz Kimdir?

Türkiye Cumhuriyeti’nin eski başbakanı Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu olan Yavuz Yılmaz, 1979 yılında doğdu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA