Gündem

Eski HSYK 2.Daire Başkanı Nesibe Özer'in ifadesi – Nesibe Özer Kimdir ?

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan eski HSYK 2. Daire Başkanı Nesibe Özer’in ifadesinde, “Hukukçu kimliğimle olaylara baktım. Ancak yabancısı olduğum Ankara’daki yapılanmanın örgütlenme şekli ve Ankara bürokrasisini tanımamam nedeniyle diğer üyelerin özellikle bakanlık bürokrasisinden gelen İbrahim Okur’un aktif yönlendirmesiyle birçok şekillenmenin oluştuğunu düşünüyorum” dedi.

Nesibe Özer kimdir?

5 Şubat 1964’te Adana’da doğan ve 1986 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Nesibe Özer, 1987 yılında Ankara Adli Yargı Hakim Adayı olarak staja ve 1989 yılında Hanak (Ardahan) Hakimi olarak göreve başladı.Sırasıyla İskilip (Çorum) Hakimliği, Batman Hakimliği, Mardin Hakimliği’nden sonra 1999 yılında Bakırköy Hakimliği’ne, 2004 yılında Eyüp Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na, 2007 yılında Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atandı.İki çocuk annesi olan Nesibe Özer, 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün başarısız askeri darbe girişiminin ardından, darbeye ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmıştır.

Kamupersoneli.net | AA

Bir Yorum

  1. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
    ben onun eski personeliyim.bana yaptığı zülmü hayatta unutmam 1994 yılında asliye hukuk mahkemesi mubaşiri olarak atandım.komisyon kararı olduğu halde beni hizmetli olarak çalıştırdı.hizmetliyi de benim yerime mubaşir olarak çalıştırdı.bu hal 3 yıl devam etti her ne kadar kendisine ve eski kocası savcı süleyman ersöze anlattımsa da bu hukuksuzluğu ve zorbalığı düzeltmedi.ve hiç ama hiç vicdanı sızlamadı istifa noktasına geldim ve çaresizliğimden belediyeye geçtim. ben hakkımı mahşere bırakmıştım.Allah ca bu dünyada hakkımı ondan ve kocasından aldı.ikiside şimdi tutuklu sevinçliiyim.Her diploma sahibi hukukçu değildir. birilerini basamak yaparak yükselseler bir gün merdiven kırılıp kıç üstü düşerler .bana yapılan hukuksuzluğu defalarca eski kocası savcı süleyman ersöz e ve kendisine yani nesibe özer ersöze anlattım oralı olmadılar.daha sonra istifa noktasına geldim 4 çocuğum var.ve mecburen belediyeye geçiş yaptım .ekrem ebis batman