Gündem

Eski Kaymakam Geçirdiği Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

Son dakika haberleri. Kayseri-Pınarbaşı karayolunda eseyir halinde olan araba kaza yaptı. Meydana gelen trafik kazasında İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Murat Çekmen hayatını kaybetti.


Eski Kaymakamın hayatını kaybetmesine sebep olan kaza öğle saatlerinde Kayseri-Pınarbaşı karayolu Emeğil Mahallesi girişinde meydana geldi. Antalya’nın Elmalı İlçesi’nde 2008- 2014 yıllara arasında kaymakamlık görevini yürüten ve ardından İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak ataması yapılan 43 yaşındaki Mehmet Murat Çekmen yönetimindeki cip, sürücüsü Mehmet Murat Çekmen’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüje çarptı.

Meydana gelen kazanın etkisiyle devrilen cipin altında kalan Mehmet Murat Çekmen olay yerinde hayatını kaybederken, kaza sonucu yaralanan kızı 18 yaşındaki Zeynep Selin Çekmen ve yeğeni 17 yaşındaki Elif Çekmen, Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, türkiye haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.

Kamupersoneli.net  | Ankara