Gündem

Eski Süper Lig futbol oyuncusundan kan donduran ifade! Oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti!

23 Nisan’da Cehver Toktaş’un oğlu, Kasım Toktaş yüksek ateş şikâyetiyle Bursa’da hastanede tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırıldığı gün hayatını kaybeden 5 yaşındaki Kasım’ın ölümcül koronavirüs sebebiyle değil de, babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Oğlunu boğan baba, dışarıya çıkarak fenalaştığını belirterek yardım istedi. Doktorların müdahale ettiği Kasım, 1,5 saat boyunca yoğun bakımda kaldı ancak kurtarılamadı.

“ODADA BERABERKEN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM”

23 Nisan’da meydana gelen olayı 2 hafta sonra itiraf eden Cevher Toktaş, ifadesinde, sinir krizi geçirdiğini belirtti. Toktaş, vermiş olduğu ifade şu şekilde:

“Koronavirüs tedbirlerinden dolayı oğlum Kasım’a virüs bulaşır korkusuyla hastaneye götürmedim. Oğlum Kasım’ın rahatsızlığı artınca annemin otomobiliyle Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne götürdüm. Doktor oğlumu muayene etti. Doktor, Kasım’ı koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırdı. Oğlumun yanında refakatçi olarak kaldım. Oğlum hastaneye yattıktan 2 saat sonra, odada ikimiz birlikteyken sinir krizi geçirdim”

SOĞUKKANLILIKLA CİNAYETİ ANLATTI

Soğukkanlı bir şekilde cinayet anını tek tek anlatan Cevher Toktaş, oğlunun yüzünden yastığı 15 dakika boyunca kaldırılmadığını belirtti. İfadesinin devamı şu şekilde:

“Yatakta sırt üstü yatan oğlumun üstüne yastık bastırdım. Yaklaşık 15 dakika boyunca yastığı hiç kaldırmadım. Bu arada oğlum çırpınıyordu. Ancak ben yastıkla baskıya devam ettim. Daha sonra oğlum hareketsiz kalınca yastığı çektim. Şüpheleri üzerimden atmak için, ‘doktor’ diye bağırmaya başladım. Ardından doktor ve sağlık görevlileri odaya geldi. Onlar da gelip oğluma müdahale ederek, yoğun bakım ünitesine aldılar. Oğlum 1,5 saat yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra ölüm haberini aldım”

Eski Süper Lig futbol oyuncusundan kan donduran ifade! Oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti!

OĞLUMU DOĞDUKTAN SONRA HİÇ SEVEMEDİM

Olaydan iki hafta sonra vicdan azabı duyduğu için polise başvurarak suçunu itiraf ettiğini belirten Cevher Toktaş, öldürdüğü oğlunu hiç sevemediği için öldürdüğünü ifadesinde, “4 Mayıs’ta akşam saatlerinde eşimle birlikte evimizde otururken, bir anda olup bitenleri düşündüm ve rahatsız oldum. Eşime, `benim biraz işim var´ diyerek evden çıktım. Çarşı Polis Merkezi´ne giderek olayı oradaki görevlilere anlattım. Benim 2 oğlum var. Ölen küçük oğlumu doğduktan sonra hiç sevemedim. Neden sevmediğimi de bilmiyorum. O gün oğlumu boğarak öldürmemin sebebi, sadece onu sevmemektir. Herhangi bir sağlık problemim ya da ruhsal bir sıkıntım yok. Eşim ve diğer çocuğumla aramda herhangi bir sıkıntı yok. Oğlumun normal öldüğünü suç uydurarak üstlenmiş değilim, gerçek neyse onu söylüyorum. Oğlumun ölümü ihmal sonucu olmamıştır. Oğlumu kendim boğarak öldürdüm” şeklinde anlattı.

OTOPSİ YAPILACAK

Cevher Toktaş, vermiş olduğu ifadesinin ardından tutuklanarak, adliyeye sevk edildi. “Yakın akrabayı öldürmek” suçlamasıyla nöbetçi mahkeme karşısına çıkan cezaevine gönderildi. Mahkeme, 5 yaşında öldürülen Kasım Toktaş’ın cesedine otopsi yapılmasını kararlaştırdı.

Verilen karar üzerine Cumhuriyet Savcısı’nın gözetiminde mezar açıldı ve Kasım Toktaş’ın cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Eski Süper Lig futbol oyuncusundan kan donduran ifade! Oğlunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti!

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞ

Cevher Toktaş’ın oğlunun cenazesinden 4 gün sonra sosyal medya hesabından mezarın fotoğrafını paylaşarak, “Dünyaya bel bağlamayın” açıklamasını yaptığı ortaya çıktı.