Gündem

Eskişehir'de Liseli Aleyna, Arkadaşını Tek Bıçak Darbesi İle Öldürdü

Eskişehir’in Şirintepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, önceden birbirlerine hakaret edici sözler kullandıkları gerekçesiyle aralarında anlaşmazlık bulunan lise son sınıf öğrencisi Aleyna İncedağ ile öğrenci olmadığı iddia edilen Melih Efeler arasında sokak ortasında tartışma çıktı.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Karşılıklı olarak hakaret içeren tartışma sonrasında Aleyna İncedağ üzerinde bulunan Melih Efeler’i tek bıçak darbesiyle göğsünden yaraladı. Bıçaklama olayının ardından Aleyna İncedağ bıçağı yere atarak olay yerinden kaçtı.

Tek bıçak darbesiyle yere yığılan Melih Efeler’i olay yerinde bulunan vatandaşların çağırdığı ambulans ile hastaneye götürüldü. Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 15 yaşındaki çocuk doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kısa Sürede Yakalandı

Olaydan sonra kaçan liseli kızı kısa zaman içerisinde polis ekipleri kent merkezinde yakaladılar.

Polis ekipleri tarafından yakalanan Aleyna İncedağ gözaltında verdiği ifadede polislere Melih Efeler ile aralarında eski dayalı bir husumet olduğunu ve yolda karşılamaşları üzerine tartıştıklarını, olayın büyümesiyle ile birlikte Melih Efeler’in üstüne yürüdüğünü ve bu durumda üzerine taşıdığı bıçaüı kullanmak zorunda kaldığını anlattı.

Gözaltında ifadesine başvurulan kız, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA