Gündem

Facebook kilitlendi! Suriye’den gelen çok sayıdaki şehit haberlerinden dolayı facebook’a erişilemiyor!

Türkiye Suriye İdblib’ten gelen şehit haberleri ile sarsıldı. Türkiye ile Suriye arasında çıkan çatışmalar sonrasında peş peşe gelen haberler sonrası facebook erişimi sağlanamıyor. Hatay Valisi Suriye’de 9 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Sosyal medyada ise çok sayıda askerimizin şehit olduğu ve çok sayıda yaralı askerlerimizin yaralı olduğu iddia edildi.

FACEBOOK ERİŞİMİ SAĞLANAMIYOR

Hatay Valisi ise yaptığı ilk resmi açıklamalarda 9 şehidimizin olduğu ve yaralı askerlerimizin olduğunu bildirdi. TSK’dan yapılan açıklamada ise Suriye ordusundan 1709 suriyeli asker, Suriye’ye ait 3 helikopter, 55 tank, 15 zırhlı araç ve 29 obüs imha edildiği bildirildi.. Haberler peş peşe gelmesinden sonra bir anda facebook’a erişim sağlanamadı..

SON DAKİKA GELİŞMELER

Suriye’de son dakika gelişmeleri takip etmek isteyen vatandaşlar, Google arama motorundan araştırmaya başladılar.. Suriye son dakika gelişmeleri takip etmek için, Suriye’den gelen son dakika bilgileri sizler için paylaşıyoruz. Bizim sayfamızdan anlık gelişmeleri takip edebilirsiniz. Bunun için BURAYI TIKLAMANIZ YETERLİDİR.