Gündem

Fatih Erbakan’dan skandal sözler! 14-15 yaşındaki kız çocukların evlenebilmesini savundu!

Türkiye’de çocuk yaştaki kızların evlenebilmesine yönelik sapıkça sözler sarf edilmeye başlandı. Canlı yayında 12 yaşının en ideal doğurma yaşı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Muttalip Özgüven’den sonra şimdi de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan benzer bir skandal sözlere imza attı.

Erbakan skandal sözlerini şu ifadelerle dile getirdi;

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Biz10 TV’de Zeynep Uzun’un konuğu oldu. Erbakan, çocuk yaştaki evliliklerle ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Anadolu’da yıllardan beri 14, 15, 16 yaşında evliliklerin olduğunu ve bu insanların mutlu yuvalar kurduklarını belirten Erbakan, “15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir” ifadesini kullandı.

KURAN’DA EVLİLİK YAŞI

Fatih Erbakan’ın bu skandal sözleri sarf etmesi ile bazı konuların açıklığa kavuşması ve bu sözlerin ne kadar İslam dışı olduğunu göstermek amacıyla detaylara yer vermek gerekiyor. Nisa Suresi 6. Ayetinde evlilik yaşı olarak şu ifadelere yer veriyor… Lütfen videoyu sonuna kadar dinleyiniz… Çünkü bu konunun anlaşılması ile çocuk evliliğini savunan kişilerin ne kadar İslam’ı yozlaştırmaya çalıştıklarını, yanlış göstermeye çalıştıklarını kolaylıkla anlayabilirsiniz.

Konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için BURAYA TIKLAYINIZ