Gündem

Fatih Terim'in Kızı Buse Terim Bahçekapılı'dan Korona Virüs açıklaması

Fotbol’da imparator lakaplı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Korona virüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından açıkladı. Bu haberin ardından bir açıklama da kızı Buse Terim bahçekapılı’dan geldi. Buse Terim mesajında sitem duygularını paylaştı. 

Buse Terim paylaştığı Twitte : ” Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum.Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamamın verdiği acı da tarifsiz.” sözlerini kullandı.

Terim, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere” ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Kulübü, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklamıştı. 

FENERBAHÇE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI 

Fenerbahçe Kulübü, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Terim için “geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, kendisinden iyi haberler duymayı temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Fatih Terim'in Kızı Buse Terim Bahçekapılı'dan Korona Virüs açıklaması