Gündem

FETÖ’cü terörist Kanter’den alçak çağrı! Bütün Avrupa boykot etsin

Türkiye’yi dünyada ve Avrupa’da kötüleyerek engel olmaya çalışan alçak terör örgütü FETÖ üyeleri şimdi de gözlerini İstanbul’da gerçekleştirilecek Şampiyonlar Ligi finaline çevirdi. Hainler Türkiye’yi dünyaya karşı kötülerken firari FETÖ’cü terörist Enes Kanter, İstanbul’da yapılacak Şampiyonlar Ligi final maçının boykot edilmesi için hain bir çağrı yaptı.

HAİN KANTER İTALYA’DA SKANDAL AÇIKLAMALAR YAPTI

İtalyan La Repubblica gazetesine skandal açıklamalarda bulunan FETÖ’cü teröristlerden Enes Kanter, “Türkiye’de oyun oynanmaz” diyerek, “Futbolculardan ve UEFA’dan İstanbul’da yapılacak Şampiyonlar Ligi finalini boykot etmelerini istiyorum” dedi.

FETÖ’cü terörist Kanter’den alçak çağrı! Bütün Avrupa boykot etsin

TÜRKİYE İÇİN AVRUPA’YA ALÇAK ÇAĞRI!

Avrupa’ya karşı Türkiye’yi kötüleyen hain terörist Kanter yalnız UEFA’dan değil tüm Avrupa’dan boykot çağrısında bulunarak, “Evet boykotu, tüm Avrupa’dan istiyorum. Sesimizi yükseltmemiz, sesimizi duyurmamız ve teslim olmamamız gerekir. Her şeyi normal ve kaçınılmaz kabul etmemeliyiz. İtalyan hükümeti ve kamuoyunun Türkiye’ye daha fazla baskı yapmasını isterim” ifadelerini kullandı.

FETÖ’cü terörist Kanter’den alçak çağrı! Bütün Avrupa boykot etsin

ALÇAK KANTER HALK DÜŞMANI OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ!

Hainlikte sınır tanımayan ve 251 şehidi görmezden gelerek hainliğine devam eden FETÖ’cü terörist Kanter, kan emici alçak terör örgütü lideri Gülen için ailesinin ve arkadaşlarının kendisini terk ettiğini belirterek, “Bir halk düşmanıyım. Bu yüzde 2021’de Amerikan vatandaşı olacağım” dedi.