Gündem

Fidyeciler Yakalandı

Irak uyruklu Eymen El Haşim, 26 Mayıs’ta “Babam Muhammed Abed El Haşim dün ikametgah işlemlerini halletmek için Irak uyruklu şahıslarla tanıştı. Babamdan haber alamamamın ardından bugün telefonla beni arayan kişiler 150 bin dolar fidye istediler. Aksi takdirde babamı öldüreceklerini söylediler” diyerek Fatih Polis Merkezi’ne başvurdu. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne bağlı rehine kurtarma müzakere ekipleri başvuru üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, Fatih’teki bir adrese düzenledikleri operasyonla 66 yaşındaki Muhammed Abed El Haşim’i kurtardı.

Haşim’i alıkoydukları öne sürülen Irak uyruklu şüpheliler A.A (25) ile R.A (21) gözaltına alındı.

İstanbul’da emlak işleriyle ilgilenen Haşim’in, evde kanepenin içinde el ve ayakları bağlı biçimde tutulduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kamu haberleri, sınavlar, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, spor, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır.Ayrıca Twitter üzerinden #kamupersoneli hashtagi ile dile getirilmesini istediğiniz herşeyi bizlere ulaştırabilir, sosyal medyada da kamu gündeminden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

AA
| Kamupersoneli.net | Ankara