Gündem

Flaş Kulis Bilgisi: İşte Kabine Değişikliğinin Tarihi

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazsısında kabine değişikliğine ilişkin detayları aktardı. 

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ

Selvi, ‘Kabine değişikliği ne zaman?’ başlığıyla yayınlanan yazısında AK Parti’nin 5 Eylül gecesi kulislerde kabine değişikliği ile çalkalandığını belirterek

“Güvenilir kaynaklar doğrulamadı ama biz yine de o geceyi diken üstünde geçirdik. Hatırlarsanız İstanbul seçimlerinin ardından da benzer bir gece yaşanmıştı” diye yazdı.

Selvi, bir parti yöneticisinin, “Bu işleri bilen birisinin bana söylediğine göre kabine değişikliği 2-3 ay sonra” dediği şeklinde bir kulis bilgisini de paylaştı. 

Bir Yorum

  1. Emekli memurun eşi çalışmayanlar için aile yardımı yapılmakta iken 2004 yılında Tayyip Erdoğan tarafından kaldırılmış idi.az para değil 292 TL. Şu an ne zaman verileceğine belirsiz.biran önce verilmesini beklemekteyiz. Memur sen genel başkanına sunmuştur. Ses seda çıkmadı.

  2. Uzm zamandır takip ediyorum belediyeler orman bakanlığı ve devlet su işleri yani DSI oparator alimi neden yapmıyorlar anlamadim ben greyder operatörüyüm mesela bursa buyuksehir belediyesi tek hayalim ama bi türlü alim yapmıyorlar halan takip ediyorum sizi merakla bekliyorum birde soyle bir durum soz konusu ben orta okul mezunuyum meslegim ismakinesi oparatoru bazi belediyeler ve bazi kurumlar KPSS ısıtıyor ya ben ilk ogretim mezunuyum devlet ortaokul mezunlarina kpss yapmiyor hal boyleyken benim sanatim var ama bu kpss onume engel oluyo nasil girecem belediye ve diyer kurumlara yas 38 Allah yar ve yardimcimiz olsun insAllah. Icimden geldigi gibi yazdim bir faydasi olurmu bu mesajin bilmiyorum