Gündem

FLAŞ! Yenibosna Bombacısı Her Yerde Aranıyor!

Birkaç dakika önce İstanbul Yenibosna’ da karakola bombalı saldırı gerçekleştirilmiş, hain saldırıda 1 i ağır olmak üzere 5 kişi yaralanmıştı. Patlama yerine zırhlı araçlar, güvenlik güçleri ve çok sayıda ambulans sevk edilmiş, ekipler tarafından bölge güvenlik çemberi altına alınmıştı.

İstanbul valisinden saldırıyı gerçekleştiren şahısa yönelik ilk açıklama ve durum özeti gelse de, hain saldırı gerçekleştiren kişiye yönelik eşgal bilgileri de kamuoyuna yansımaya devam ediyor.

Vasip Şahin, yaptığı açıklamasında motorsikletli bombacı olduğunu aktarmıştı.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan İstanbul valisi, saldırganın motorsikletli olduğunu ulaştırmıştı.

Patlamaya yönelik korkunç detay da gün yüzüne çıktı.

Yenibosna da karakola yönelik düzenlenen saldırıda eğer 10 dakika daha süre gçemiş olsaydı, daha büyük bir felaketle sonuçlanabilirdi. 10 dakika sonra, iki okulun öğrencilerinin çıkış saatine gelecek ve belki de yüzlerce çocuğumuz canından olacaktı.

Eşgal belirtilmeye başlandı.

Güvenlik güçleri tarafından heryerde aranan hain saldırganın, motorsikleti karakol noktasına bırakıp gittiğini ve daha sonra patlamanın gerçekleştirildiğini aktarıyorlar. Yapılan açıklamalar kapsamında, saldırganın eşgaline yönelik ilk bulgular şu şekilde:

” Bombacı şahısın siyah deri montlu, sakallı ve kırmızı şapkalı olduğu, güvenlik güçlerince her yerde arandığı ifade edilmektedir. “

Kamupersoneli.net | ANKARA