Gündem

Gazeteci Yazar Mehmet Şevket Eygi Hayatını Kaybetti! Mehmet Şevket Eygi Kimdir?

Bir süredir tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Mehmet Şevket Eygi yeniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Mehmet Şevket Eygi hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Mehmet Şevket Eygi’nin yakınları tarafından alınan bilgiye göre Eygi, dün akşam saat 22.32’de hayatını kaybetti. Eygi’nin cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Fatih Camii’nde kaldırılacak.

Milli Gazete’de köşe yazısı yazan Mehmet Şevket Eygi’nin “Haberiniz var mı, soruyor musunuz” başlıklı kaleme aldığı yazısında;

“Vefatımda kedim sağ olursa, dostlarımdan biri ona sahip çıksın, evine götürsün, ölünceye kadar baksın.

Öldüğünde cesedini beyaz bir beze sarıp temiz bir yere gömsün. Mütevazı bir hayvandır. Az yer, çok sevgi ister.

Gördüğü sevginin on katını verir. Bakan sevap kazanır. Bu iyiliği yapacak olana şimdiden dua ediyorum, teşekkür ediyorum.” ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye mesajı paylaştı ve;

“Ülkemizin yetiştirdiği en önemli mütefekkir ve münevverlerden biri olan Muhterem Mehmed Şevket Eygi Beyefendi’nin vefatını derin bir teessürle öğrendim.

Mehmed Şevket Eygi’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Bir Yorum

  1. ALLAH rahmet eylesin
    Mekani cennet olsun yazilarindan cok faydalandim

  2. Neden engeli kadrolara yok siirt memleket icin biz insan deyilmiyis o kadar yalvavara yalvara söylüyoruz kimse yanaşamıyor hakkımı helal etmiyorum ölüm eşim icin yazdim Allah rizasi icin cate bulun bizlere sobalı evde yaşıyoruz hangi cağdayız siz yorum yapın selamlar