Gündem

Gaziantep'de suriyeliler dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var

Gaziantep’in Şaçaklı Mahallesi’nde iki gurup suriyeli adeta sokak ortasında dehşet saçtı. Özdemirbey Caddesi üzerinde bir birine giren iki suriyeli gurup bir birlerine kılıç, pala, bıçak ve demir sopalarla saldırdı. Çıkan kavgada Abdurrahman Hüseyin adlı bir suriyeli hayatını kaybederken, 7 suriyelininde çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi. 

Gaziantep'de suriyeliler dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var

Ellerindeki kesici aletlerle birbirlerine vuran gruptakiler, çevredeki iş yerlerine de zarar verdi. Bazı kişiler, mağazanın önünde elbise asmak için kullanılan demir askılığı parçalayarak, bunlarla birbirine vurmaya devam etti.

Kavga sonrası iki gruptaki Suriyeliler, yaralanan arkadaşlarını alarak, hastaneye götürdü. Vücuduna aldığı bıçak ve kılıç darbeleri ile ağır yaralanan Abdurrahman Hüseyin, götürüldüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Uygulama Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Gaziantep'de suriyeliler dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var

Aynı hastanede tedaviye alınan 7 yaralıdan 2’sinin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kavga anı ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; iki tarafın birbirine kılıç ve bıçaklarla vurduğu, 1 Suriyelinin aldığı darbeler sonucu yere yığıldığı anlar yer aldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgaya karışan kişileri belirleyerek, yakalamak için çalışma başlattı.

Bir Yorum

  1. Bunlar daha iyi hatta çok güzel günlerimiz. Yakında bizimkilere de saldırmazlarsa birsey bilmiyorum

  2. rahatlık batıyor burayı suriye zannediyorlar disiplin yok ahlak yok insanlık yok madem bu kadar cesurlar gidip ülkelerini savunsunlar bir an önce sınır dışı edilmeliler taviz verilirse bunlar kontrol altında tutulamazlar iyice bedava yaşamaya alıştılar alim ve bilim adamları avrupaya gitti bizede disiplinsiz çakalları çingeneleri hainleri kaldı

  3. Burada bizim ülkemizde birbirlerini yiyene kadar gitsinler ülkelerinde savaşsınlar. Bunları direk sınır dışı etmeleri lazım ama nerede. Ancak besliyorlar.

  4. İnşAllah bizlere silah tutmanın zamanı geldi geçti bile Haydin vatansizlar şerefsizler elininizi çabuk tutun

  5. Gaziantep'liler rahatsız değil, size ne oluyor? İnsanlar layık olduğu şekilde yönetilir. Onlar bizim misafirimiz, o kadar…..

  6. Gaziantep'liler rahatsız değil, size ne oluyor? İnsanlar layık olduğu şekilde yönetilir. Onlar bizim misafirimiz, o kadar…..

  7. Bunlara suriye topraklarında vatani milleti için kanı canı pasına savaşan aslan türk askerlerini gösterin ki belki de o zaman adam akıllı yaşamayı öğrenirler.. güzelim antep ı min bugünler en güzel günleri..

  8. 1980 darbesinde huzur ve refah ortamini bozmaktan t.c vatandaşını sol sag diye ülkede dükkanı kapatirlardi 95 doğumluyum gecmisi tv okuduklarimizdan bildiğimiz kadariyla ifade ediyoruz. Günümüze gelince savas ortaminda olan bir ülke suriye vatandaşları Türkiye'ye sığınıp bu tür rezillikler çıkarması bunları buraya sokan devlet güçlerinin ayıbıdır ölen bu Suriyeli vatandas bizzat devlet işlemiştir bunu, Bu kadar kavga yanlısi olup birbirlerinin canina kast edecek kadar yiğitlerse o zaman vatan topraklarini muudafa etsinler, oysaki ; Bizim Gazi Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale savaşında ; Ben size Savaşmayi değil ölmeyi emrediyorum diyerek kurulmuş bu topraklara,Mujdelenmis bir komutan Fatih Sultan Mehmed han ve nice bu topraklar icin dini vatan olmuş bu insanlarin ne yazikki kemikleri Titriyor!!!