Gündem

Gazimize Büyük Ayıp ! Dövülerek Hastanelik Edildi

Erzurum’da halk otobüsünde Gazi Muhammed Sad Saylanlar şoför tarafından dövülerek hastanelik edildi. Gazi Saylanlar’ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Söz konusu olay Erzurum’un Palandöken ilçesinde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk babası olan Gazi Saylanlar, evine gitmek üzere halk otobüsüne binmiş ücretsiz kartını okutup geçerken şoför, iddiaya göre hızla hareket edince düşme tehlikesi geçirmiş. 

BİLEĞİNDE VE KOLUNDA ÇATLAK VAR

İddialara göre Gazi Saylanlar, ineceği durağa geldiğinde de ayağa kalkınca bu kez otobüs şoförü ani fren yaptı. Bunun üzerine şoför, gazi Saylanlar’a tekme tokat vurmaya başladı. Diğer yolcular, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Hastaneye kaldırılan Gazi Saylanlar’ın sol bileği ve kolunda çatlak olduğu ifade edildi. Bu konu hakkında Gazi Saylanlar bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

“Otobüse devletin verdiği hakla ücretsiz bindiğim için şoför aracı hızla yerinden kaldırınca düşmemek için mücadele verdim. İnmek istediğim sırada da ani fren yapınca, tepkisinin haksız olduğunu söyleyince üzerime saldırdı”