Gündem

Gelecek Partisi büyük şok! Genel Başkan Yardımcısına silahlı saldırı!

Gelecek Partisi yöneticisi Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci şoke eden olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ ağabeyimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir.” dedi.

screenshot-1-001.jpg

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan ise saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özdağ’ın şoförü tarafından hemen hastaneye kaldırıldığı söyleyen Özcan’ın açıklamaları şöyle:

Gelecek Partisi Gn. Başkan Yardımcımız ve Manisa eski milletvekilimiz Sn. Selçuk Özdağ, bugün Ankara’daki evinin önünde saat 12:15 sularında “sopalı ve silahlı” bir saldırıya uğramıştır.

zdag.jpg

Yaklaşık beş kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Sn. Özdağ elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralanmıştır.

Olay anında yanında bulunan şoförü tarafından hızla Memorial Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınmıştır. Güvenlik görevlilerimizin incelemeleri devam etmektedir. Olayın sorumlularının gecikmeksizin ortaya çıkarılmasını ve yargıya teslim edilmesini bekliyoruz. Söz konusu hadise ile maalesef ülkemizin geldiği noktayı, demokrasi diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen hiçbir siyasinin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar gördük. Bu saldırı Türk demokrasisine yapılmıştır. Tedavisi devam eden Sn. Genel Başkan Yardımcımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyor ve bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.