Gündem

Gelir Uzmanlığı Yükselme Sınavına İlişkin Tasarı Başbakanlığa Sevk Edildi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, gelir uzman yardımcılığı, yükselme sınavlarıyla alakalı tasarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bakan Ağbal yapmış olduğu açıklamasında, gelir uzman yardımcılığı, yükselme sınavlarıyla alakalı tasarıyı Başbakanlığa sevk ettiklerini aktardı. 

Taşeron Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Taşerona ilişkin düzenlemelerin yılbaşından önce tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini belirten Bakan Ağbal, hükümet olarak bir iradenin olduğunu ve çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini aktardı.

Tasarı Sevk Edildi

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının ikinci bölümü üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Bakan Ağbal; Maliye Bakanlığı gelir uzman yardımcılığı, yükselme sınavlarıyla alakalı tasarıyı Başbakanlığa sevk ettiklerini bildirdi.

Söz konusu tasarı ile ilgili Maliye Bakanı Naci Ağbal; “Maliyedeki arkadaşlarımızı sevindirmeyi en başta Maliye Bakanı olarak ben istiyorum. İnşallah o konuda güzel gelişmeler olacak diye ümit ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kamupersoneli.net – ANKARA