Gündem

Genel Af Konusunda Bir Açıklamada Melih Gökçek'ten Geldi

Genel af konusu 24 Haziran seçimlerinden önce gündeme gelmiş ancak AK Parti bu konuda bir çalışmanın olmadığını ifade etmişti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinde yer alan bu konuya dair MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı bir açıklama yapmış ve konunun meclis açıldıktan sonraki ilk gündem maddesi olacağını söylemişti. MHP’nin seçim vaatlerini yerine getirmek için çalışacağına vurguda bulunan Mustafa Kalaycı af konusuna ayrı bir parantez açtı. 

MELİK GÖKÇEK’TEN DE AF AÇIKLAMASI GELDİ

MHP kanadından yapılan bu açıklamanın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’ten sosyal medya hesabı üzerinden konuya dair açıklamalarda bulundu. Bu konuda yapmış olduğu açıklamasında af yasasının çıkarılması gerektiğini ifade eden Melih Gökçek bazı suçların af yasası içinde olmaması gerektiğini vurguladı. 

Melih Gökçek tarafından yapılan paylaşımları ve genel af yasası ile ilgili önerileri şu şekilde;

”BAYRAM SONRASI TBMM AÇILIR AÇILMAZ AF GÜNDEME GELMELİ… ÇÜNKÜ AF BEKLENTİSİ TOPLUMDA ÇOK CİDDİ BEKLENTİ HALİNDE.. KİŞİSEL FİKRİM; TERÖR SUÇLARI, CİNSEL TECAVÜZ VE CİNAYET SUÇLARI, HANGİ NEDENDEN DOLAYI OLURSA OLSUN CİNAYET SUÇLARI, CASUSLUK SUÇLARI KESİN AFFA GİRMEMELİ.”

”BAZI ŞUÇLAR VAR Kİ, SONUCU DEVLETİ ZARARA SOKMUŞTUR. DEVLETİ ZARARA SOKANLARDAN DA,ZARARI ÖDEMEK KAYDIYLA AF ÇIKARILABİLİR… TEKNİK OLARAK DÜŞÜNEMEDİĞİM VEYA AKLIMA GELMEYEN SUÇLAR OLABİLİR,.. DÜŞÜNEMEDİĞİMİZ AMA TBMM’CE UYGUN GÖRÜLEN BAZI ŞUÇLAR DA AF HARİCİ KALABİLİR…”

”TABİ AF İŞİYLE BİRLİKTE İDAM KONUSU DA BİRLİKTE ELE ALINMALI… AKSİ TAKTİNDE KAMU OYU VİCDANI RAHAT ETMEZ… BİZ BU KONUDA ANKET YAPMIŞTIK REKOR KATILMI OLMUŞ VE HALKIN % 75’İ KESİN İDAM İSTEMİŞTİ… AF VE İDAM BİRLİKTE ELE ALINMALI… TAKTİR TBMM’NİN…”

”ANKETE 109.805 KİŞİ KATILMIŞ OLMASI TOPLUMUN BEKLENTİSİNİ ÇOK NET ORTAYA KOYUYORDU.. ŞÖYLE YORUMLAMIŞTIK; “ÇOÇUK TACİZCİLERİNE VE KATİLLERİNE HANGİ CEZA VERİLMELİ” MEVCUT KANUN YETER DİYEN SADECE %1. KESİN İDAM DİYENLER % 75. MUTLAK CEZA YÜKSELSİN DİYENLER % 99.”

”BAKIN ARKADAŞLAR İKAZ EDİYOR… UYUŞTURUCU SATANLAR DA AFTAN YARARLANMAMALI… HATTA YENİ BİR KANUN ÇIKARTIP, ANA SATICILAR DA İDAMLA YARGILANMALI… ÇÜNKÜ DAHA İLKOKULDAN ÇOCUKLARIMIZI UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRIP ÖLÜMLERİNE NEDEN OLUYORLAR HA KURŞUNLA ÇOCUKLARIMIZI ÖLDÜRMÜŞSÜNÜZ, HA UYUŞTURUCU İLE… NETİCE İTİBARIYLA KATİLSİNİZ.. ARABASINDA ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU YAKALANANLARIN ARABALARINA EL KONULMALI, KİŞİLER KESİN İDAM EDİLMELİDİR… ÇOCUKLARI ÖLÜMLE PENÇELEŞENLERE SORUN, AYNI ŞEYİ SÖYLELECEKLERDİR…”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ağzınıza dilinize yüreginize saglık bir an için af çıksın ş uçsuz yere yatanlar var günah

  2. Çok şükür inşAllah bir önce gündeme ta sinir tsk bizleri mahkum ailesi olarak düşündüğünüz için

  3. Her insan hata yapar bir defaya mahsus genel af istiyoruz sayın başkanım af

  4. lütfen biran önce af çıksın çocuklarım sürekli babalırini istiyorlar lütfen çıksın yalvarırım

  5. AF ÇIKSIN ARTIKKKKK BUNEYA TÜRKIYE DE HALKI ÇIKSIN ISTIYORRR

  6. Syn bahçelinin çizgisinde af mutlaka verilmeliiiii kadınlar çocuklar mağdur keyfi kanaat kararları verenlerin çoğu cezaevinde hasbelkader kader mahkumu olan 81 82 mutlaka af verilmeli

  7. Kesinlikle af çıkmalı artık beklenti çok büyüdü heleki bu hain fetöcü hakimlerin baktıkları bukadar çok adil birşekilde yargılanmayan insanlar af dan degil onların acill beraat etmeleri şart oldu artık

  8. Lütfen iftiraya kurban giden bir sürü mahkum var onlar araştırılmalı bence sucsuzlar boş yere yatmasin

  9. Af istiyoruz çocuklar yanlız buyumesin büyüklerin suçunu çocuklar eşler yasamasin bir defaya mahsus af istiyoruz

  10. Kesinlikle af çıkmalı suçsuz birsörü insan yatiyor tıpkı benim gibi ben 14 gün içerde yatım şimdi denetim serbestlikle dışardaydım . Allah şahidimdirki suç işlemedim suçu ben çekiyorum af istiyoruz