Gündem

Gıda Mühendisleri Denetimli Gıda Tüketimi İçin İstihdam Yapılmasını Bekliyor

Daha önce yaptığımız haberler kapsamında, kamuya yapılacak ya da yapılması planlanan alımlarda; mağdur olabilecek tarafları dile getirmiş, mağduriyetlerin yaşandığı tarafların sesi olmuştuk. Ayrıca tüm bu çalışmalarımız çerçevesinde de alımlara yönelik başvuru bilgileri, dtayları ve sonuçlara ilişkin tüm süreci ziyaretçilerimize aktarmaya çalıştık.

Konuyla alakalı olarak mağduriyetlerin belki de hiç görünmeyen, sesi hiç çıkmayan tarafı Gıda Mühendisi pozisyonu için imkan bekleyen gıda mühendislerini dile getirmek istedik. Gıda mühendislerine yönelik yapılması gereken istihdam açıklarının bir an önce yaratılması gerektiğini, birçok gıda mühendisinin de işsizlikle mücadele ya da özel sektörde ciddi problemler yaşadığını bu haberimizde ulaştırmak istiyoruz.

Ziyaretçilerimiz tarafından bize gönderilen mailler ve tüm geri bildirimler kapsamında, gıda mühendislerinin başlattığı imza kampanyasını da sizlere duyuruyoruz. Bir imza platformu üzerinde başlatılan bu kampanyaya aşağıda yer alacak linkler üzerinden online imza atabilir, destekleyebilirsiniz.

Gıda mühendislerine yönelik bir istihdam çalışmasıyla hem denetimli gıda, kaliteli besin tüketimi gibi noktalarda çözüme kavuşulmuş; hem de yapılacak bu çalışmayla istihdam sorunu önemli ölçüde gıda mühendisleri tarafından ortadan kalkacaktır. Bu kapsamda 5000 gıda mühendisi alımı yapılmasını bekleyen gıda mühendisleri, aşağıdaki imza kampanyasını iletmektedirler.

 

Bir Yorum

  1. GIDA MÜHENDİSLERİ ALIMI İÇİN KADRO OLUŞTURULMASI GÜZEL BİR ŞEY TEBRİK EDİYORUM.
    ANCAK, TÜRKİYE BİLİNDİĞİ ÜZERE DEPREM KUŞAĞINDA BULUNAN BİR ÜLKEDİR. SON ZAMANLARDA DA BİR ÇOK DEPREM HABERİ ALIYORUZ. DEPREM KUŞAĞINDA BULUNAN BİR ÜLKEDE, DEPREM İLE İLGİLİ BİR MESLEK DALI VE ODASI BULUNMASINA RAĞMEN NEDEN JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ İÇİN DE BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATILMAZ? ACABA BU ODA VE BAĞLI OLDUĞU BİRLİK NEDEN BİR GİRİŞİMDE BULUNMAZ? BU HUSUSU DA DEĞERLENDİRMENİZ DİLEĞİYLE SELAMLAR.

  2. gıda mühendisliğine neden önem verilmiyor. alımlar neden gıda mühendisliğinden az oluyor yılllarca mağduruz