Gündem

Gözler Meclis’e çevrildi! EYT sorunu çözülecek mi? Af yasası çıkacak mı?

Türkiye uzun süredir Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Af yasası konularının TBMM gündeminde ne zaman görüşüleceğini merakla bekliyordu.

TBMM YARIN AÇILIYOR!

 1 Ekim 2019 günü yani yarın itibariyle TBMM uzun süren tatilin ardından gündemdeki konuları konuşmaya başlayacak. Herkes merakla TBMM gündeminde yer alacak konuları merak etmeye başladı. Son olarak Ankara’da düzenledikleri mitingle seslerini duyuran EYT mağdurlarının TBMM gündeminde yer alması tahmin ediliyor.

EYT SON DURUM NE?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorunun yanı sıra TBMM gündeminde bir de MHP’nin seçim öncesinde gündeme getirdiği ve tutuklu yakınlarını sevindirecek olan af yasası görüşülmesi bekleniyor. AF yasası görüşülmesiyle birlikte şuan da ceza evlerinde tutuklu olarak bulunanlar bir umut ışığı doğmuş olacak.

GÜNDEMDEKİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK!

TBMM’de görüşülecek EYT sorunu, af yasası konularının yanı sıra diğer önemli konularda merak konusu oldu. Meclis tarafından görüşülmesi beklenen konuların kısa sürede çözüme kavuşturulması talep ediliyor. Meclis yarın açılmasının ardından hangi konuları da gündeme taşınacağı belli olacak