Gündem

Hac Kuralarının Ne Zaman Çekileceği Belli Oldu

Türkiye’de milyonlarca hac adayı bu yıl çekilecek hac kurasını bekliyor. Peki hac kurası ne zaman çekilecek? Diyanet İşleri Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı duyuru ile hac kurası tarihini açıkladı. 

Yaklaşık 2 milyondan fazla hac adayının merakla beklediği 2018 yılı hac kurası ne zaman çekilecek? Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü hac adaylarını ilgilendiren duyuruyu yayımladı. 

Hac Kurası Ne Zaman Çekilecek?

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre 2018 yılı hac kurası 1 Şubat 2018 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirileceği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sayfasında yer alan bilgilere göre, 1 Şubat 2018’de gerçekleşecek kura, Diyanet İşleri Başkanlığında, bilgisayar ortamında, basına ve kamuoyuna açık olarak gerçekleştirilecek. 

Nereden Takip Edilecek?

Bu kapsamda yapılan kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığının “http://hac.diyanet.gov.tr” adresinde yer alacak ve vatandaşlar bu site üzerinden takip edebilecek.

Kamupersoneli.net – ANKARA