Gündem

Hava Sıcaklığının 38 Dereceyi Bulduğu Muğla'da Sahiller Doldu

Muğla’da “Sakin Kent” Akyaka Mahallesi ile turistik ilçeler Marmaris, Ortaca ve Fethiye’deki sahillerde yoğunluk yaşandı.

Güney Ege’nin gözde turizm merkezlerine gelen turistler, hava sıcaklığının 38, deniz suyu sıcaklığının ise 27 dereceyi bulduğu Muğla’da deniz kenarlarında doldurdu.

Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde tatilciler, halk plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Bazı tatilciler denize girmeyi tercih ederken kimileri de Akyaka’dan kalkan günübirlik tur tekneleriyle Gökova Körfezi koylarında gezintiye çıktı.

Akyaka’da tatilini spor yaparak geçirmek isteyenler ise Akçapınar sahilinde kano ile gezintiye çıktı.  

Marmaris’te Belediye Halk Plajı, Uzunyalı Sahili ve İçmeler Plajı’nı dolduran turistler, şezlonglara uzanarak güneşin tadını çıkardı, sık sık denize girerek serinledi. 

Fethiye’de tatilini deniz ve güneşin tadını çıkartarak geçirmek isteyenler, Ölüdeniz Plajı, Belcekız Plajı ile Kumburnu Tabiat Parkı’na gitti.

Babadağ’da paraşütçülerin görsel şovu

Maceraseverler de bin 900 metrelik Babadağ’dan yamaç paraşütüyle uçup Ölüdeniz’in manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu. Paraşütlerin gökyüzündeki şovu, Belcekız Plajı’nda güneşlenenlerce ilgiyle izlendi.

Tatilini geçirmek için Ortaca ilçesinin turistik Dalyan Mahallesi’ni tercih edenler, günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı’nı gezme ve kaya mezarlarını izleme imkanı buldu.

Tekneyle kanal gezisinin ardından İztuzu Plajı’na ulaşan tatilciler, şezlonglarda güneşlendi ve denize girdi.

Kamupersoneli.net | AA