Gündem

Hava Sıcaklıkları 15 Derece Düşecek ! Peş Peşe Uyarılar Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava sıcakları hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu. Buna göre yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının yarın kuzeybatı kesimlerde, 26 Eylül’de kuzeydoğu ve iç kesimlerde 8 ila 15 derece azalacağının tahmin edildiği vurgulandı. 

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR

Bunun yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz’in kıyı kesiminde yarın sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak beklendiği ifade edildi.

Marmara’nın güney ve doğusu, Karadeniz Bölgesi, Kırıkkale ve Yozgat ile Ankara’nın güney ve doğusunun sağanak yağışlı geçeceği ifade edilen açıklamada yağışların Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde kuvvetli olacağı vurgulandı.

İstanbul’da ise 24 ve 26 Eylül’de aralıklarla kuvvetli poyraz rüzgarıyla birlikte sağanak geçişleri bekleniyor. Bunun yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada hava sıcaklığının da hissedilir derecede azalarak en yüksek sıcaklığın 19-21 dereceye kadar düşeceği ifade edildi.

HASTALIKLARA KARŞI UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından da hastalıklara karşı uyarı yapıldı. Buna göre açıklamada “Kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte hava sıcaklıklarında kısa sürede beklenilen ani ve hissedilir değişimlerin meydana getireceği sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA