Gündem

Hem Belçika'da Hem Türkiye'de Oy Kullandı

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yapılmasına çok kısa bir süre kala yurt dışında kullanılan oylara dair bir haber sosyal medya da çok konuşuldu. 

Yurt dışında yaşayan vatandaşların Türk vatandaşları, bir yandan havalimanlarında, bir yandan da konsolosluklarda oylarını kullanabiliyorlar. Bu kapsamda iki kez oy kullanan bir vatandaş ise fotoğraflarını kendine ait hesaplarından paylaştı. İşte detaylar;

HEM TÜRKİYE’DE HEM BRÜKSEL’DE OY KULLANDI

Brüksel’de yaşayan Şengül Erdoğan isimli Türk vatandaşı, 24 Haziran seçimleri için yurt dışı oylarının kullanılmaya başlamasının ardından bulunduğu şehirde oy kullandı. Şengül Erdoğan yurt dışında kullandığı oy sonrasında Türkiye’ye döndü ve burada bir oy daha kullandı. 

Oy kullanırken çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Şengül Erdoğan’ın paylaşımları diğer vatandaşlar tarafından tepki gördü. 

Şengül Erdoğan, Brüksel’de kullandığı oy sonrası çektirmiş olduğu fotoğrafın altına “Oyumuzu da kullandık vatanımız milletimize hayırlı olur yolumuza DEVAM ederiz inşallah” yazdı. Daha sonra Türkiye’ye dönen ve havalimanında oy kullanan Şengül Erdoğan bu kez çektirmiş olduğu fotoğrafın altına “Hayırlı olur inşallah” notunu düştü. 

Kamupersoneli.net – ANKARA