Gündem

Her Satırı Dehşet ! Babasının Saçtığı Dehşeti Anlattı

Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi’nde babaları Aslan Güleryüz tarafından dün evlerinde öldürülen Ahmet ve Onur Güleryüz için bugün öğle vakti Çekmeköy Nişantepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından iki kardeş Nişantepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“TEKME ATIP KAÇTIM”

Olaydan yaralı olarak kurtulan Orçun Güleryüz yaşadığı dehşeti anlattı. Orçun Güleryüz, “Gece bir şey yoktu. Sabah saatleriydi, uyuyorduk. Onur ağabeyimle, babam aynı odada kalıyordu. Biz de Ahmet ağabeyimle aynı odada uyuyorduk. İlk önce Ahmet ağabeyimi bıçaklamış, keserle kafasına vurmuş. Ona öldürürken ben hiçbir şey duymadım. Sonra bana yönelip uyurken başıma keserle vurdu. Tekme atıp iteleyip kaçtım. Onur ağabeyim geldi; ’Baba ne yapıyorsun’ dedi. Bu sefer ona vurdu ağabeyim yere yığıldı. İkisini öldürdükten sonra benim peşimden koştu, kaçtım. Komşulardan yardım istedim” dedi.

BABA TUTUKLANDI  

Öte yandan iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaralayan baba Aslan Güleryüz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güleryüz, “Akşam hep birlikte sohbet etmiştik, iyiydi. Bir sıkıntı yoktu” şeklinde konuştu.

BABA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Hürriyet’in haberine göre; Sorguda suçunu itiraf eden katil babanın “Yakınlarımın dolduruşuna geldim. Çocukların sürekli benden olmadığını söylüyorlardı çok pişmanım” dediği öğrenildi. Güleryüz, emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Çıkışta basın mensuplarının “Çocuklarınızı sizden olmadığını düşündüğünüz için mi öldürdünüz” sorusuna ise “Evet ama pişmanım” diye cevap verdi.

Kamupersoneli.net – ANKARA