Gündem

Hükümet Sözcüsü Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ bir TV programına katıldı ve soruları yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a burada Adil Öksüz’ün nerede olduğuna ilişkin bir soru soruldu. Bunun üzerine Bekir Bozdağ çeşitli açıklamalarda bulundu.

BİLGİ PAYLAŞIMI OLMAYACAK

Konu ile ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamalarında nerelerde hangi ülkede olduğuna dair bilgiyi paylaşmayacağını ifade ederek Milli İstihbarat Teşkilatının yurtdışında operasyon yapma yetkisi ile donatıldığını ifade etti. Bu kapsamda Bekir Bozdağ 19 ülkeden 83 FETÖ’cünün teröristi paketlenip Türkiye’ye getirildiği vurguladı.

Açıklamalarına “Başka ülkelerde de FETÖ’cü teröristler var, onları da inşallah paketleyip paketleyip Türkiye getirecektir” diyerek devam eden Bekir Bozdağ bunları getirdikten sonra hangi ülkeden getirdiklerini o zaman açıklayacaklarını ve o ülkelerin açıklanmasının paketleme işini sıkıntıya sokacağını ifade etti.

MİT ÇALIŞANLARINI KUTLADI

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamalarında Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan başta olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarını kutladığını ifade ederek yüzümüzü ağartan operasyonlara imza attıklarını bundan sonra da aynısının olacağını belirtti. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA