Gündem

Hükümetten OHAL İnceleme Komisyonunun İlk Cezasına İlişkin Açıklama

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamalarında OHAL İnceleme Komisyonunun ilk kararı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklamalarında Reza Zarrab davası ve cam filmi yasağı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bunun yanı sıra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamalarında OHAL İnceleme Komisyonu cezalarına da yer verdi.

REZA ZARRAB AÇIKLAMASI

Reza Zarrab davası hakkında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamalarında “ABD’de bu yargılamayı yapanlara soruyorum, sizin elinizde Rıza Sarraf’ı suçlayan doğru deliller var mı yok mu? Varsa bu delilleri size kim getirdi? Hukuki dayanaktan yoksun olan bu davanın düşürülmesi veya sonlandırılması gerekmektedir.” ifadelerine yer verdi. 

OHAL KOMİSYONU KARARI

OHAL İnceleme Komisyonunun ilk kararı hakkında da açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamasında “Kurul Başkanımız açıklamasında bu ayın sonuna doğru ilk kararları çıkaracaklarını ifade ettiler. Kasım ayı sonu, aralık başı muhtemelen ilk kararlar verilmeye başlanacaktır.” ifadelerini kullandı.