Gündem

Hükümetten Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması !

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına gelişi sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“MODEL ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşeron işçilere yönelik düzenleme konusunda çalıştıklarını belirtti.  Ayrıca Bakan Sarıeroğlu açıklamalarında “Olgunlaştıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Detay vermeyelim, birkaç model üzerinde çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“DETAY VERMEYELİM”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’na taşeron işçilerle ilgili düzenlemenin hangi aşamada olduğuna ilişkin bir soru soruldu. Bunun üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu “Çalışıyoruz, olgunlaştıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağız. Detay vermeyelim, birkaç model üzerinde çalışıyoruz.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. İnşaAllah 3 yıllık sözleşme türü gelmez yoksa acaba bu senede sözleşme imzalarmiyim sorusunu 3 senede bı sormaya devam edecegiz umarım devlet büyükleri bizi üzmez

  2. Kadro yok bosuna beklemeyin model var kendileride aciklamalarda soyluyor farkindaysaniz kadro demiyolar model uzerinde calisiyoruz diyolar . Bence taseron calisanlar cokta sevinmiyecek . Insallh iyi olur diyelim ginede