Gündem

İBB 15 Temmuz Otogarı için düğmeye bastı: Hepsi yıkıldı

İstanbul’da CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun belediye başkanı seçilmesinin ardından köklü değişiklikler yapılmaya başlandı. Devam eden yararlı projelere destek veren İmamoğlu yönetimindeki İBB atıl durumda bulunan yerler hakkında da emin adımlarla ilerliyor.

KAMERA SİSTEMLERİ TAKILDI!

Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından devralınan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nın alt katlarındaki metruk ve amacı dışında kullanılan alanların yıkımı sona erdi. İBB tarafından yıkımı gerçekleştirilen alanlar temizlenerek, kamera ve aydınlatma sistemleri takıldı.

62 BİRİM YIKILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, otogarın alt katlarındaki amaç dışı kullanımların önüne geçmek ve alanları temizlemek hedefiyle tespit edilen 62 birimin yıkım işlemlerine geçen hafta başlandığı aktarıldı.

YIKIM İŞLEMLERİ TAMAMLANDI!

“İBB Zabıtası ve İBB iştiraki BİMTAŞ tarafından yürütülen çalışmalar, 27 Eylül Cuma günü itibarıyla tamamlandı.” Açıklamasını yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Yıkımı yapılan alanlar temizlendi. Kamera ve aydınlatma sistemleri takılarak otogarın bodrum katları daha güvenilir bir hale getirildi. Bakım ve düzenleme çalışmalarının devam ettiği otogarda, amacı dışında kullanılan ve metruk halde olan başka birimler tespit edilirse yıkımlar devam edecek. Otoparkı da İSPARK’a devredilen otogarda, pislikten geçilmeyen alt katlar, daha önce İBB İSTAÇ ekipleri tarafından temizlenmiş, bölgedeki güvenlik İBB iştiraki İSTGÜVEN ve İBB Zabıtası tarafından sağlanmaya başlamıştı.” Açıklamasını yaptı.