Gündem

İçişleri Bakanı: "Gördünüz Ki Soruları Çalanlar, Milletin Hakkını Yiyenler…"

CHP KONVOYUNA SALDIRI


Efkan Ala: “Jandarma aracı hedef alınmış , 1’i er olmak üzere biraz ağır yaralı, 2 astsubay hafif olmak üzere toplam 3 Jandarmamız yaralanmıştır. Onlara acil şifalar diliyorum. CHP camiasına ve sayın Genel Başkanına buradan tekrar büyük geçmiş olsun diyorum. Kendisini de telefondan arayarak, bundan sonraki süreçle ilgili bilgi sundum. Hem kendi durumunun gayet iyi olduğunu gördüm. Biz birimize saldırı olduğunda, hepimize bir saldırı olmuş gibi kabul ederiz. Bu ülkemize ve demokrasimize yapılmış bir saldırıdır. Gereği orada yapılmaktadır. Güvenlik güçlerimiz bu hain saldırıyı gerçekleştiren alçakların peşindedir. Tüm milletimize geçmiş olsun diliyorum. Bugün birlik olmak zamanıdır, dirlik olma zamanıdır. Memnuniyetle görüyoruz ki herkes ne zaman demokrasimize bir saldırı olsa topyekün birlikte duruyor ona karşı duruyor.  

NE ZAMAN KAOS YARATMAK İSTESELER DİMDİK KARŞILARINA ÇIKIYORUZ

Ne zaman ülkede bir kaos yaratmak isteyenler olursa onun karşısına da dimdik olarak çıkıyoruz. Bu Türkiye’nin en önemli varlığıdır. 15 Temmuz gecesi ülkemize alçakca bir saldırı oldu. Bir darbe girişiminde bulunuldu.

BİZİM KUTSAL BİLDİĞİMİZ ASKER ELBİSESİ İÇİNE GİRMİŞ HAİNLER

Bizim kutsal bildiğimiz asker elbisesi içerisine girmiş hainler bu ülkeyi darma dağın etmek amacıyla ülkemizin varlığına, milletimizin bütünlüğüne bir darbe teşebbüsünde bulundular. Ama yine emniyetimizin içindeki vatansever, milletimizin değerlerine sahip kardeşlerimizin duruşuyla, yine askerimizin içindeki memleketsever askerlerin peygamber ocağına layık duruşlarıyla ve bu milletin tarihine yakışır duruşuyla ve sokakları gökyüzünü onlara dar ederek, ve bütün siyasi partilerimizin , basın kuruluşlarımızın, Hükümetimizin  , Başbakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğe yakışır tavrıyla değerli kardeşlerim bu alçak girişim tarihin çöplüğüne atıldı. İşte memleketin en önemli varlığı budur.

GÖRDÜNÜZ Kİ SORULARI ÇALANLAR, MİLLETİNİ HAKKINI YİYENLER

Sevgili Komiser yardımcılarımız , gördünüz ki soruları çalanlar, milletin hakkını yiyenler, milletine ihanet edenler, payidar olamadılar. Aklını kiraya verenler, ALLAH(C.C)’ın verdiği muhakeme kabiliyetini yok edenler, Kendilerini ne olduğu belirsiz bir ne idüğü belirsiz yapının üyesi olarak kişiliklerinden sıyrılanlar ve nihayetinde bu kadar necip bir millete kurşun sıkanlar, millet meclisini ahlaksızça bombalayanlar.

YOK OLDULAR, RÜTBELERİ SÖKÜLDÜ, GENERALLİKLERİ İNDİRİLDİ

Terörle mücadelede en çok başarı gösteren ve kendilerini ortaya koyan, Polis Özel Harekatçı kardeşlerimize lazer güdümlü füze atan alçaklar YOK oldular,  rütbeleri söküldü, generallikleri indirildi, makamları ellerinden alındı. Ve Onların yerine sizin gibi memleketsever , vakur, adam gibi memleketin çocukları işte yerlerini aldı. Milletin içerisinde yetişmiş, milletin değerleri ile yetişmiş, milletin geleceğine hizmet etmeyi amaç edinmiş her birinizi alnından öpüyorum. “

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

KAMUPERSONELİNET’DE YER ALAN HER TÜRLÜ HABERİN TELİF HAKLARI SAKLIDIR. İZİNSİZ VE KAYNAK GÖSTERMEDEN HİÇ BİR İNTERNET SİTESİNDE YAYIMLANAMAZ. AKSİ TAKDİRDE HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…