Gündem

İçişleri Bakanı Soylu: Eren Bülbül'ü Şehit Eden Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir takım etkinlikle katılmak ve seçim çalışmalarını yürütmek adına Giresun ve Trabzon’a gitti. Buralarda halka buluşan Bakan Soylu terör konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Türkiye’nin terör konusunda göstermiş olduğu kararlı mücadeleye değinen Bakan Süleyman Soylu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

EREN BÜLBÜL’Ü ŞEHİT EDEN TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Trabzon’da yapmış olduğu konuşmasında, Eren Bülbül ile ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, o hain saldırıyı düzenlerin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

“Biliyorsunuz geçen yıl da bir evladımızı, Eren Bülbül evladımızı, bir astsubayımızı burada şehit etmişti. İşte o gruptan 2 kişi bugün Giresun Güce’de kahraman askerlerimizin, jandarmamızın, komutanlarımızın ortaya koymuş olduğu operasyon sonucu öldürüldüler. Bu millete gözyaşları akıttıranı, bu milleti sıkıntıya uğratanı, kimsenin yanında kalmayacağını bu millet ahdetmiştir, yemin etmiştir.”

SÖZDE BÖLGE SORUMLUSU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında ayrıca sözde bir bölge sorumlusunun etkisiz hale getirildiğini ifade ederek konuya dair şu açıklamalarda bulundu. ”Bir çatışma çıktı, bu çatışmanın üzerinden arkadaşlarımız alan daraltarak bir çalışma yaptı ve teröristleri ele geçirdiler. Ele geçirilen teröristlerden bir tanesi bu bölgenin sorumlusu. Daha ayrıntılı açıklamayı arkadaşlarımız biraz sonra yapacaklar.”

Kamupersoneli.net – ANKARA