İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında rahatsızlandı!
SOYLU KORKUTTU İçişleri Bakanı Soylu dün Kastamonu'da zorlu hava şartlarında aşırı soğuğa maruz kalmasından dolayı,katıldığı toplantıda burnu burnu kanadı.Bakan Soylu'nun sağlık durumunda bir sorun olmadığı belirtildi.
SOYLU KORKUTTU
İçişleri Bakanı Soylu dün Kastamonu’da zorlu hava şartlarında aşırı soğuğa maruz kalmasından dolayı,katıldığı toplantıda burnu burnu kanadı. Bakan Soylu’nun sağlık durumunda bir sorun olmadığı belirtildi. Soylu'nun rutin programına devam edeceği bidirildi.
Bakmadan Geçme
4A, 4B, 4C'li Ramazan Bayramı emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihi belli oldu mu? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, bu hafta yatar mı?
"Epic Fury" Operasyonu’nda ağır zayiat: ABD’li asker sayısı 7’ye yükseldi!
İsrail’e Yeni Füze Yağmuru: İran Hayfa Petrol Rafinerisini Hedef Aldı
Orta Doğu alev topu: Irak karanlığa gömüldü, patlama sesleri yükseliyor
(Malatya Valiliği kar tatili açıklaması) Malatya okullar tatil mi? 5 Mart Perşembe Malatya’da okul var mı?
Sayısal Loto sonuçları kazandıran numaralar! Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı 4 Mart 2026!