Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Terörle Mücadele Açıklaması: Herkes Kelle Koltukta Mücadele Ediyor

Soylu Hakkari’de düzenlenen hain terör saldırısı hakkında açıklamada bulundu.

Bakan Soylu yaptığı açıklamasında terörle mücadeleye vurgu yaparak kullandığı ifadelerinde;

“Bilinmelidir ki terör örgütü sınırların dışına doğru itilmiştir ama oradan hain saldırılarına devam etmektedir. Biz de onlar nerede olursa olsun onların varlığını ortadan kaldırabilmek ve bu millete musibet olmalarını engelleyebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bir evladımız da şu anda Yüksekova’da ameliyatta. Dualarımız onun için. Allah rahmet eylesin, milletimizin başı sağ olsun. Elbette bu mücadeleyi burada ülkemizin huzuru, birliği için devam ettiriyoruz.

Hem şehitlerimize mahcup olmama hem de ülkemizin geleceğine güçlü Türkiye bırakmak için herkes kelle koltukta mücadele ediyor. Bunu bütün milletimiz de görüyor.

Bilinmelidir ki terör örgütü sınırların dışına doğru itilmiştir ama oradan hain saldırılarına devam etmektedir.

Biz de onlar nerede olursa olsun onların varlığını ortadan kaldırabilmek ve bu millete musibet olmalarını engelleyebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Milletimizin, ailelerinin başı sağ olsun.

Allah şehitlerimize, gazilerimize, bu ülke için fedai can eden, vücudunu siper eden evlatlarımıza bizleri mahcup etmesin.

Etmeyeceğine inanıyorum. Çünkü kararlılıkla süren bir mücadele ve bu mücadelede galip, Allah’a yaslanandır

Bugün 4 Mayıs 2019 Cumartesi. Çukurca Doğa Sporları ve Foto Safari Festivali için geldik. 3 evladımızın, kahramanımızın şehit haberini aldık.

Onları, kahramanlarımızı karşıladık. Ardından kahraman Özel Harekatımızı ziyaret ettik. Özel Harekatımızla gurur duyuyoruz, milletimiz gurur duyuyor. Allah onları hep muzaffer kılsın” dedi.