Gündem

İçişleri Bakanlığı Açıkladı ! PKK'ya Ağır Darbe Vuruldu

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 8 Mayıs 2017 ile 15 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen terör operasyonlarının detayları paylaşıldı. İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre söz konusu operasyonlarda 52 terörist etkisiz hale getirildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİ TARAFINDAN 483 OPERASYON DÜZENLENDİ

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, son bir haftada terör örgütleriyle mücadele kapsamında güvenlik güçleri tarafından 483 operasyon düzenlendi. Güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda örgüte yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 118, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı oldukları iddiasıyla iki, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile mücadele kapsamında bin 767, sol terör örgütleriyle mücadele kapsamında da 4 şahıs gözaltına alındı.

52 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Güvenlik güçleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 38’i ölü, 3’ü sağ, 11’i teslim olmak üzere 52 terörist etkisiz hale getirildi.

50 EYP İMHA EDİLDİ

Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Erzurum, Kahramanmaraş, Şırnak, Siirt ve Bingöl’de terör örgütü mensuplarınca kullanılan 49 sığınak, barınak ve mağara ile tuzaklanan 50 el yapımı patlayıcı ve mayın imha edildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA