Gündem

İçişleri Bakanlığı'ndan Terör Açıklaması! Çok Sayıda Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanlığı yayımladığı bir basın açıklaması ile yurt genelinde terör örgütlerine yönelik operasyonların devam ettiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı yayımlaıdğı açıklamasında ayrıca son 24 saat içerisinde 29 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

28 TERÖRİST ETKİSİ HALE GETİRİLDİ

Bakanlık tarafından yayımlanan basın açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetli tarafından gerçekleştirilen terör operasyonlarının hız kesmeden devam ettiği vurgulandı. Basın açıklamasında ayrıca, TSK tarafından, Ağrı Doğubayazıt Güngören Köyü kırsalındaki operasyonda 10, Şırnak merkeze bağlı Dereler köyü kırsalındaki operasyonda ise 6, Van Erciş ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 2, Hakkari Şemdinli Umurlu köyü kırsalında ise 3, Şırnak Beytüşşebap Kato dağı’nda çıkan çatışmada ise 2 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. 

5 TERÖRİST TESLİM OLDU

İçişleri Bakanlığı yayımladığı basın açıklamasında Şırnak’ta 5 bölücü terör örgütü mensubununda güvelik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Düzenlenen operasyonlar kapsamında, örgüte ait çok sayıda mühimmatın da ele geçirildiği belirtildi. 

Kamupersoneli.net – ANKAR