Gündem

İçişleri Bakanlığından Son 1 Haftalık Terör Bilançosu Yayımlandı: 4 Bin 852 Kişiye Gözaltı !

İçişleri Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda son bir haftada gerçekleştirilen terör operasyonlarının detayları belirtildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda son bir haftada ekipler tarafından bin 648 operasyonun gerçekleştirildiği ifade edildi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 4 bin 852 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. 

DUYURUNUN DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak Bakanlıktan yayımlanan duyuruda “Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH), Jandarma Komando Birlikleri ile İç Güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca 1.648 operasyon yapılmış, Terör örgütlerine yardım/yataklık yaptığı ve örgütlerle irtibatlı olduğu değerlendirilen 1.024’ü terör (PKK/KCK 136, AŞIRI SOL 27, DEAŞ 52, FETÖ/PDY 809) 3.709’u Uyuşturucu ve Kaçakçılık suçlarından, 119’u Düzensiz Göçle Mücadele Kapsamında olmak üzere toplam 4.852 kişi gözaltına alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

41 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ayrıca duyuruya göre son bir haftalık terör operasyonlarında 18’i ölü, 15’i sağ ve 8’i teslim olmak üzere toplamda 41 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Söz konusu terör operasyonlarının detayları için “https://goo.gl/DatDkM” web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA