Gündem

İki büyük ilin koronavirüs dağılımı! İlçe ilçe yayınlandı!

Dünyayı etkisi altına alan binlerce kişinin hayatını kaybetmesini ve 3 milyona yakın kişinin enfekte olmasına sebep olan koronavirüs salgını her ülkede görülüyor. 10 Mart tarihinden itibaren Türkiye’de görülmeye başlanan salgın 81 ile yayılmış durumda. Salgına ilişkin geçiren Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Hayat Eve Sığar uygulamasını faaliyete geçirmişti. İstanbul’dan sonra Ankara ve İzmir için de son veriler geldi.

ANKARA VE İZMİR’İN VİRÜS HARİTASI

Hayat Eve Sığar uygulamasını kullanan vatandaşlar, bölgelerine ilişkin koronavirüs risklerini görüntüleyebiliyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un risk haritası çıkartılmıştı. Şu anda Ankara ve İzmir’in koronavirüs haritası çıkartıldı.

30 NİSAN TÜRKİYE VERİLERİ

Sağlık Bakanlığı her gün günlük koronavirüs verilerini paylaşıyor. Gelen verilere göre son 24 saatte 93 kişi hayatını kaybederken, toplam vaka sayısı 2 bin 615 olarak açıklandı. Toplam da 42 bin 4 test yapılırken iyileşip sağlığına kavuşanların sayısı 4 bin 846 olarak ifade edildi.

İZMİR’İN KORONAVİRÜS HARİTASI

İki büyük ilin koronavirüs dağılımı! İlçe ilçe yayınlandı!İki büyük ilin koronavirüs dağılımı! İlçe ilçe yayınlandı!

ANKARA’NIN KORONAVİRÜS HARİTASI

İki büyük ilin koronavirüs dağılımı! İlçe ilçe yayınlandı!İki büyük ilin koronavirüs dağılımı! İlçe ilçe yayınlandı!İki büyük ilin koronavirüs dağılımı! İlçe ilçe yayınlandı!