Gündem

İmamoğlu, milyonlarca harcanan o karalama reklamına tepki gösterdi! Kimin parasını kime harcıyorsun?

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kimin parasını kime harcıyorsun’ sözlerine, kendisini karalamak için hazırlanan youtube kanalındaki bir haftalık reklama yapılan milyonlarca lira paraya tepki gösterek cevap verdi. ‘Büyük Türkiye’ isimli YouTube kanalı üzerinden karalayıcı reklam videoları yayınlanmasına büyük tepki gösteren İmamoğlu, Bayrampaşa’daki seçim turunu mitinginde konuştu. Küçük kızının, youtube’de ki o karalama videoyu izlediğini ve kendisine ‘Baba, sen varsın ama seni kötü anlatıyor’  sözlerini de tepki sözlerinde yer veren İmamoğlu şöyle dedi;

”Vatanımızın adını kullanarak bir kanal kurup, kötü yayınlar yapıyorlar. Kızım, ‘Baba, sen varsın ama seni kötü anlatıyor’ dedi. Arkadaşlara sordum. Bir haftalık reklama harcadıkları para milyonlarca liraymış. Bana soruyorlar ya, ‘Kimin parasını kime harcıyorsun’ diye. Şimdi ben soruyorum, ‘Kimin parasını kime harcıyorsun, kardeşim?”’ dedi. İmamoğlu, konuşmasını bitirdikten sonra küçük çocukları sahneye çıkarıp kucakladı. İmamoğlu’nun, yaşlı bir kadını öpmek için dizlerinin üzerine çökmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Mitingin sonunda barış güvercinleri uçuruldu. 

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa’daki seçim turunu, Somuncu Baba Meydanı’ndaki halk buluşmasıyla noktaladı. Buluşmada ilk konuşmayı CHP Bayrampaşa belediye başkan adayı Remzi Albayrak yaptı. Albayrak’ın ardından mikrofonu alan İmamoğlu, yaklaşık 5 bin kişilik coşkulu bir kalabalığa karşı konuştu. Birçok vatandaş da İmamoğlu’nu evlerinin balkonlarından dinledi. Konuşmasına, ”Burada bir annem, bacağıma çubukla vurdu, ‘Öpmeden konuşamazsınız’ dedi” diye başladı. Vatandaşın isteğini yerine getiren İmamoğlu, ”Ne mutlu bana, sımsıkı bir sevgiyle sizlerin beni kucaklaması, hayatımın en güzel anlarını yaşatıyor bana” diye konuştu.